Stuurm dit internet når du surfer

Sommer er kommet hopende og du skal da more dig

Du kender det godt. Du har intet at lave. Du har faktisk lige syv minutter i venteposition inden toget ankommer. Du har kigget dine gennemtyggende nyhedshjemmesider igennem 112 gange og facebook er ligeså tjekket alt for mange gange.

Med en trampolin i haven, så er morskaben sikret for børnene. Hvis du vil købe en af de billige trampoliner, så kig med her.

Hvorledes opsnapper du nogle uopdagede websider? Websider der kan optage dig 4 min. når du ikke ved hvad du eller lige skal. Der findes lister på internettet, der præsenterer hjemmesider andre personer har som deres bedste sider. Her kan man sidde og surfe eller klikke videre til de næste i oversigten.
På en række af de populære social media, som er enormt fotobaseret kan du påføre hashtags og finde en masse websites der er i god tråd til dit søgeord. Den næste metode jeg vil give dig er at du skal gå ind på nogle af de websites, der giver et overblik over apps til mobiltelefoner. De er lavet så man på en sjov måde kan finde frem til de fedeste mobile apps.
Der er altså flere tricks til at opsnuse gode hjemmesider. Også websites der handler om dine favoritemner. Den kan være du skal på spejdertur i ødemarkeden og er bange for at blive angrebet af myggestik og så skal have en myggespray eller andet gear.

SONY DSC

Gem sin farvoriter på mysearch.dk

Når du nu engang er kommet i sving med at grave efter fede hjemmesider er det afbrydende at stoppe. Derfor har du behov for et trick, så du kan vente med siden til du igen har tid.
Her får du de teknikker jeg benytter til at huske sider. Enten nedskriver jeg dem på et papir. Oftest lægger jeg en bookmark i min browser. Man kan også sakse internetadressen ind i en e-mail og videresende den til din emailadresse. Eller fremsende den til din egen telefon som en sms.
Denne metode benytter jeg udelukkende til rigtig gode websites. VIGTIGE SIDER KAN VÆRE EN SLANKEKUR. Det jeg gør, at er jeg opretter et ikon på min pc og via den teknik har jeg siden lige foran mig altid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *