online supermarked eller fysisk supermarked er dit vald

Windows tilbyder portkonfiguration og 3 lags kalibrerings-menuer, som giver dig liiiiige lovlig meget kontrol og alt for mange valgmuligheder. På den anden side er iPhone, det ekstreme eksempel på, hvor alt er givet på forhånd (næsten).
Jeg vil ikke rive op i den ældgamle diskussion om, hvilket styresystem der er bedst, men blot synliggøre, at brugerkontrol er noget du skal være opmærksom på og overveje. Bare fordi man kan skræddersy og personalisere, så behøver man ikke at gøre det.
Pakkeløsninger er på mange måder kompromisløsningen, hvor er man selv kan vælge mellem nogle prædefinerede pakker, som understøtter nogle stereotypiske behov. Det giver valgmuligheder inden for nogle fastlagte rammer.
Se fx http://www.aarstiderne.com Man kan undre sig over at Nemlig.com ikke har fyldte indkøbsposer til 2 børnsfamilien, det unge par, det ældre par osv.
Se bare koncepthjemmesider som fx familiemåltider.dk – de vinder mere og mere frem. Ligesom at man ser single purpose apps, ala Mobile pay, vinder frem, så vil single purpose webtjenester også få nemmere ved at sælge, af den årsag, at man ikke er i tvivl om sidens formål.
Simplicitet er nok generelt vinderen over superkontrol over nørdeindstillinger. Men det er jo blot en generel betragtning. Vurdér eller undersøg hvor meget kontrol DINE kunder ønsker. Bemærk, at mange brugere typisk vil give udtryk for, at de vil have meget kontrol og mange valgmuligheder. Men når det kommer til stykket, så foretrækker de som regel et mere simpelt setup, er min erfaring. Så hvis du laver en brugerundersøgelse, så skal du lytte med ”vat i øret” og ikke æde deres udsagn råt for usødet. I sidste ende er convenience konge eller på dansk bekvemmelighedskriteriet. Man skifter pizzaria når man flytter. OG derfor er online supermarked kommet for at blive. Ingen af de fysiske supermarkeder vil kunne konkurrere på den lange bane.

ZZZZ – Tiden går med overlydshastighed på nettet. Det er ligesom at vente 5 minutter på toget – det føles som 100 år.

Kissmetric skønner, at din konverteringsrate falder med op til 7 %, hvis din loadtid øges med 1 sek.

BONUS: DE HEMMELIGE INGREDIENSER PÅ DEN PERFEKTE LANDING PAGE

Bruttotruppen til din landing page.
Inden du går i gang med at designe eller wireframe din landing page, så er det en god ide at lave en bruttotrup. Saml alle de enkeltdele, som du tror, skal have en berettigelse på din landing page. Vær gerne generøs. Du kan altid fjerne noget senere – det kommer du helt sikkert til. Her en liste over de typiske elementer, som kan indgå på en landing page:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *