Få et marketing job via din madblog

Ledige medarbejder bør man tilpasse sine færdigheder til potentielle karrieremuligheder. Hvis du har svært ved at finde ledige medarbejder til dit oprettede stilling kan du fx vælge at booste jobannoncen opmærksomhed med en fremhævet placering eller indrykning i både online og offline medier, hvor der netop er stor synergi. På den måde for du både de aktive jobsøgende og avisen rammer de passive jobsøgende, så du ikke kun rammer de ledige medarbejdere. Indenfor områder, som SAP-konsulenter, reklamefolk, laboranter, farmaceuter o.lign. er der næsten ingen ledige medarbejdere, så der er din madblog guld værd, da den den er dit bevis på at du kan levere.

Selvfølgelig er dette kun løsningen for nogle ledige medarbejdere – det er svært at forvente, at en arbejdsløs lastbilchauffør eller vicevært gennemfører et drastisk karriereskift til fx. professor eller forsker. Men ledige universitetsuddannede, kan relativt nemt besidde mere krævende jobpositioner.

Ledige medarbejdere med de rigtige kvalifikationer gør måske ikke nok for at markedsføre sig effektivt over for potentielle ansættere af et marketing job. Disse ledige medarbejdere kan gøre sig bemærket overfor arbejdsgiverne på ansete jobportaler som Ofir.dk, der hjælper arbejdsgiverne med at finde den bedst egnede kandidat til jobbet. Ledige medarbejdere kan også benytte sig af rekrutteringsbureauer, som sørger for interviews med potentielle arbejdsgivere, hvilket dog oftest er en alt for dyr affære for arbejdsgiveren, idet rekrutteringsbureauerne selv benytter jobportaler, som ofr.dk til at finde ledige medarbejdere.

 

Ledige har brug for at holde sig opdaterede om udviklingen indenfor deres branche og bedømme, hvad der venter dem i fremtiden. Som med bogstaveligt alle karrierer, er det vigtigt at opretholde sine evner, lære nye ting og holde dig opdateret med den nyeste teknologi, for senere at kunne finde et godt job. Selv om arbejdsløsheden er en midlertidig situation, kan den stresspåvirkning, den ledige er under, påvirke evnen til at træffe de rigtige og velovervejede valg. Med andre ord, så er en ledig medarbejder ikke ensbetydende med at en dårligere medarbejder.

 

One Reply to “Få et marketing job via din madblog”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *