Fordelskode Quint.dk

Man kan som sædvanligt leje så mange stykker genstande. For mange år siden var det video. Så kom kommunerne som fremlejede maskiner til haven og grønt udstyr gratis. Så kom leje-hifi-bølgen og køb af tøj til unge på quint.dk

I din bolig spekulerer du evt. ikke på det, men lyset er livsvigtigt. Det er lyset som gør livet værd at more sig. Lyset giver det modsatte af afdød og mørke.
Nu kan man fx finde nogle der vil udleje belysning. Det er fx BEKLÆDNING lyskilder, standertøj og lofttøj. Det er en service der forbinder, dem der gerne vil udleje tøj og dem somgerne vil låne belysningerne. Det kan være udlejning fra virksomheder og private husstande.
Der udsælges også varer via portalen, som farvede pærer m.m.
Når man har lejlighed til det, så tjek om i mangler nogen skønne tøj til din stue. Hvad med en fanzy lampe med beklædning pære eller udelyd til indkørslen.
Lejereglerne er enkelte. Man aftaler prisen og lejetid og udbringning, og så betales der forud. Der er et startgebyr på 150 kr for at blive bruger, som går til en kollektiv forsikring, der forsikrer for alle, dog med en lille selvrisiko.
Når du ikke lige bor på frederiksberg, så har du ikke sådan umiddelbart en lampebutik i nærheden. Af disse årsager kan lampeleje være en oplagt ide, for danskere i landområder.
Sådan fremlagde politiken om servicen – læs hele historien her
Sådan bytter du din lampe
Lav bilbeklædninger, og skrive en lampeoversigt. Ram en udlejningspris og del hele baduljen til webportalen. Så vil du inden længe få gode tilbud fra stolte lampeudlånere.
Webtjenesten tager 12% af prisen i afgift. Se den på http://www.mysearch.dk/rabatkoder/FORDELSKODE-QUINT

Søg ikke længere efter varer i blinde. Bestil tøj i din dagligstue eller dit hjem allerede nu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *