Debrief for online marketing

 

Thomas og jeg har konceptviklet på nogle af aktiviteterne og jeg har konceptudviklet resten selv. Jeg har siddet med al wireframing, så det ser ud til, at det er os to, der kommer til at lave alt i Axure. Når jeg kommer tilbage fra ferie skulle prototypen i følge planen være færdig, så det overlader unægteligt et stort ansvar og opgave til dig J

Status på wireframen:

Jeg har nået at wireframe de 20 aktiviteter (har virkelig knoklet røven ud af bukserne for bare at nå disse :o)

Liste over ufærdige elementer:

 • Wikien
 • QoL
 • Assessment
 • Overview
 • Treatment
 • Your profile
 • Registration
 • Landingpages
 • 1-time-user-experience-delen (Som 1.gangsbruger skal der være en række tekster og pop-ups, så man kommer godt igang. Mange af skærmene ser anderledes ud i denne mode)
 • Forum
 • Søgefunktionen
 • FAQ
 • Forsiden
 • Purpose of this website
 • Logbogen
 • Og så er der måske også en enkelt rettelse eller to til det jeg har lavet ;o)

(Wikien og et par af de andre sider er der dog lavet noget på)

Sammenhængen imellem alle siderne og hele konceptet skal passe sammen og her skal der laves noget konceptudvikling for at komme i mål med wireframes. Du bør derfor sidde og bruge noget tid på at klikke rundt forstå sammenhængene der er lavet i de 20 aktiviteter, herunder deres tilstand og databehov.

De 20 aktiviteter er lavet til Diagnose patienter, dvs. der er ikke taget hensyn til OAD og Injektorerne.

Når man laver en repporting på et goal skal man have et feedback som kommer med et tip, hvis man er under mål eller roser, hvis man er over eller på mål. Den er ikke lavet endnu.

Reminders, hvis der skal gøre brug af dette, er ikke lavet.

Staldtip: Angående footnotes (de gule lapper), kan man i menupunktet wireframe gå op og vælge Renumber footnotes, så 1 kommer først i læseretningen.

 

Den foreløbige prototype er ikke spec’et helt i bund på alle de områder vi skal have med i worddokumentet. Herunder mangler der stillingstagen til keywords, source, external links, dele af communication objectives og status. Beskrivelser af sider og specifikation af enkeltelementer er gjort med den grundighed tiden har tilladt.

Thomas og jeg er blevet enige om, at det ville være godt med et indledende afsnit om Sådan læses dette dokument, der lige forklarer hvad de gule noter er og at masters er placeret bagerst i dokumentet.

Umiddelbart kunne vi ikke få indholdsfortegnelsen til at virke, så der skal Wenckewordekspert nok lige tjekke den efter i sømmene.

Lidt afhængigt af formålet, så skal de forskellige felter i spec’en sorteres fra. F

I denne menu kan man også importe den template vi bruger.

Når forsiden og de andre omkringliggende sider rundt om selve Axure outputet skal ændres, så skal man aktivt gå ind og gen-importere wordfilen. (Pt. Står der Future city i headeren, det skal bl.a. fjernes.)

Louise nåede at lave en liste med content elementer inden hun gik på ferie, men den har jeg ikke haft mulighed for at kigge igennem for passende indhold. Hun bedte mig om at liste over indhold forrige tirsdag, men Thomas og jeg havde først 1 hel aktivitet klar i mandags og i denne uge har hverken phillip eller Louise været der til at finde content.

 

Overtagelse af prototypen:

Efterhånden er prototypen blevet så stor, at den er tung at arbejde med, så hvis svartiderne fra Axure er lange, så ved du hvorfor. Øverst i Axure under SHARE kan du tjekke hele prototypen ind og ud, hvilket sparer dig for meget tid.

Der er efterhånden kommet så mange masters, at jeg har måtte inddele dem i nogle mapper, så man kunne finde rundt. De 20 aktiviteter er sammensat af masters, som er generiske, og så med nogle tilpasninger.

Masteren Shadowboxen, ligger øverst på mange af aktivitetssiderne, da diverse elementer skal åbnes op i shadowbox-mode. Dette gør det lidt besværligt at klikke på ting, da masteren er i vejen. Det opdager du nok hurtigt :o)

For at gøre det lidt mere kompliceret, så har jeg benyttet noget, der hedder raise event funktion for at en master skulle kunne snakke sammen med et dynamisk panel på en anden side. Se f.eks. The 10, 15 & 30 min menu – plan do Activity intro – marker videoen ude til højre – Så vil du se at der ude i interactionboxen ,helt ude til højre i Axure, er en event kaldet videoSB, når den kaldes, så kommer video så frem i en shadowboxen. Lidt svært at forklare over en mail. Buttom line er bare, at det er blevet lidt langhåret at overtage arbejdet for en Axure-nybegynder som dig (no offence), men du skal bare lige ind i det.

Andet

Søren beordrede at det var de 20 aktiviteter der var 1. Prioritet, så jeg har ikke haft tid til at lave udkast til usabilitytesten, som jeg ellers havde håbet på.

Da jeg jo er mere end travlt optaget i min ferie, så bør du samle evt. spørgsmål, så jeg ikke bliver ringet op mere end højst nødvendigt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *